Welkom bij de Renault specialist uit Etten-Leur!

U bent op zoek naar een Renault specialist en zodoende bent u bij Autobedrijf Tangeman terecht gekomen. Graag laten wij u kennis maken met onze passie voor Renault. Kom gerust eens bij ons langs om ons aanbod van zowel nieuwe als tweedehands auto’s te bekijken! Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen, dan plannen we een afspraak in.

Betrouwbaar en vakkundig

Als Renault specialist zijn wij aangesloten bij Renault Parts en de Vereniging van Renault Specialisten (VSR). Tevens zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie Bovag. Dit betekent dat wij moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen wat betreft betrouwbaarheid en vakkundigheid. U koopt bij ons dus gegarandeerd een betrouwbare en veilige auto, ook als het om occasions gaat! Onze ervaren monteurs staan voor u klaar in de garage om onderhoud en/of reparaties uit te voeren. Hierbij staat service centraal. Dit betekent dat wij altijd helder communiceren over tarieven en de tijd die wij nodig denken te hebben om uw auto te repareren of keuren. Ook de jaarlijkse APK keuring kunt u dus door ons laten uitvoeren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in schadeherstel. Wij hebben alle materialen in huis om uw auto snel weer in zijn originele staat te brengen, zodat u veilig weer de weg op kunt.

Renault specialistKom eens langs!

Kom gerust eens langs bij de Renault specialist om een kijkje te nemen. U treft bij ons zeer jonge occasions aan, maar ook compleet nieuwe personen- en bedrijfswagens. Onze adviseurs staan voor u klaar en luisteren graag naar uw wensen. Wellicht hebben wij de perfecte occasion al wel in de showroom staan!

  Contact        Verkoop