Betrouwbare occasions te Etten-Leur

Wanneer u op zoek bent naar goede occasions in Etten-Leur, nodigen wij u graag uit bij Autobedrijf Tangeman. Onze ervaren monteurs en verkopers staan voor u klaar en nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en voorkeuren door te nemen. Vervolgens zullen wij met een passend voorstel komen. En wie weet hebben wij al een occasion staan die perfect bij u past!

Ontdek onze eerlijke prijzen

Wij hebben een ruim aanbod van jonge occasions in Etten-Leur, voornamelijk van Renault. U zult direct merken dat wij eerlijke prijzen hanteren. Hierdoor is een bezoek aan onze garage absoluut de moeite waard! U kunt bij ons rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit, u koopt dus altijd een veilige auto. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Bovag, wat betekent dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Tevens zijn wij aangesloten bij Nationale Autopas, Renault Parts en de Vereniging van Renault Specialisten (VSR). Wij zijn dan ook de grootste Renault specialist in de regio en gebruiken enkel originele onderdelen, software en gereedschappen.

Occasions Etten-LeurVertel ons uw wensen

Natuurlijk kunt u ook voor andere automerken uitstekend bij ons terecht. Vanzelfsprekend profiteert u bij ons van de complete fabrieksgarantie en bieden wij diverse mogelijkheden om uw auto bij ons te financieren. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke leningen of Operational Lease. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een koffie. Ook luisteren we graag naar uw wensen en kunnen we u voorzien van deskundig advies. Neem dus gerust contact op om een afspraak te maken zodat ook u een betrouwbare occasion in Etten-Leur kunt vinden.

  Contact        Verkoop