Bezoek Autobedrijf Etten-Leur voor betrouwbare occasions

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Etten-Leur waar u occasions kunt kopen? Graag heten wij u dan welkom bij Autobedrijf Tangeman. Wij hebben een groot aanbod van jonge occasions, voornamelijk van Renault. Deze kunt u online bekijken via onze website, waarbij u kunt rekenen op scherpe prijzen. Bij zowel nieuwe als tweedehands auto’s bieden wij de mogelijkheid om de auto te financieren. Denk hierbij aan Operational Lease, Financial Lease en persoonlijke leningen.

Autobedrijf Etten-Leur occasionsOok voor onderhoud en/of reparaties

Bij ons autobedrijf in Etten-Leur kunt naast occasions ook terecht voor onderhoud en reparaties. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse apk keuring, maar ook bij schade staan wij voor u klaar. Onze monteurs gaan vakkundig te werk en informeren u tijdig over de prijs en de tijd die zei nodig denken te hebben. U kunt er op rekenen dat u snel weer veilig de weg op kunt. Tevens zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie Bovag, wat betekent dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor bent u gegarandeerd van betrouwbaarheid en zekerheid betreffende onze diensten.

Wilt u meer weten over ons autobedrijf in Etten-Leur of onze occasions? Neem dan zeker contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om onze auto’s te komen bekijken. Maak uw wensen gerust kenbaar zodat wij voor u rond kunnen kijken.

Bekijk ook eens onze bedrijfsfilm om een impressie van onze diensten te krijgen. Graag tot ziens!

  Contact        Verkoop